Lifehair är du med naturen

Lifehair Oy är ett företag som är grundat år 1993. Vi har specialiserat oss på att utveckla och tillverka hygien- och rengöringsprodukter. Våra produktmärken för hår- och hudvård är växtbaserade och inhemska.

Lifehair är det enda inhemska företaget i kosmetikbranschen som har rätt att använda det internationella Leaping Bunny –märket. Detta är en garanti för konsumenterna att Lifehair i sin produktion inte använder råvaror som är djurbaserade eller testade på djur.

merkit-lh-beauty-vegan

Lh-Beauty Instagram

lh-beauty-instagram

Produktkategori

För hårets och hårbottnens välmående

Vill du ha glansigt och lätt kammat hår? Har du färgat hår? Våra effektiva men skonsamma schampon, balsamprodukter och vårdande sprayer lämpar sig för dagligt bruk och ger livskraft åt håret.

Vårt urval omfattar förutom produkter som innehåller aromatiska oljor även produkter som är helt oparfymerade och utan färgämnen. Våra produktmärken är bl.a. Bio Rich och Lacto Line. Alla produkterna är inhemska, och inga av råvarorna är testade på djur.

Fräsch och vacker hy

Gillar du doften av tropiska frukter, eller uppskattar du Aloe Veras egenskaper? Naturens växtbaserade ingredienser vårdar och skyddar din hy. Vårdande oljor, örter och vitaminer friskar upp hyn och återställer dess naturliga fuktbalans.

Våra produktmärken är bl.a. Bio Rich och Lacto Line. För ömtålig hy har vi oparfymerade alternativ utan färgämnen i produktserien Lacto Line. Alla produkter är inhemska.

Skinande rent i ditt hem

Produktserien Puhdas Koti (Rent Hem) innehåller rengöringsmedel för alla ytor i hemmet  – golv, väggar och dörrar, träytor, köket, bastun och badrummet. Kalklösningsmedlet håller hemmets apparater fria från kalk och golvvaxet skyddar parkett- och laminatgolv.

Alla produkter är inhemska, och inga av råvarorna är djurbaserade eller testade på djur.

Produkter