LhB on korkealaatuinen hiustenhoitosarja, jossa tuotekehityksen lähtökohtana on ollut löytää ratkaisu niin käsiteltyjen kuin käsittelemättömienkin hiusten hoitokokonaisuuteen. Olemme rakentaneet tuoteperheen niin, että voit valita tuotteista juuri sinun hiuksillesi parhaalla mahdollisella tavalla sopivan yhdistelmän.

Olemme valmistaneet korkealaatuisia kosmetiikkatuotteita Suomessa jo vuodesta 1993 alkaen. Kaikki valmistamamme tuotteet ovat vegaanisia, sillä raaka-aineet ovat kasviperäisiä/synteettisiä. LhB:llä on oikeus käyttää kansainvälistä Leaping Bunny -merkkiä. Tämä takaa kuluttajille, että valmistuksessa ei käytetä eläinperäisiä eikä eläimillä testattuja raaka-aineita.

BALANCE

Balance tuotteet hoitavat hellävaroin hiuksia ja erityisesti hiuspohjaa. Valikoidut ainesosat vähentävät herkän hiuspohjan ongelmia kuten kutinaa ja punoitusta. Samalla tuotteet ennaltaehkäisevät hilseen muodostumista. Balance tuotteet tasapainottavat hiuspohjaasi sekä vahvistavat ja suojaavat hiustesi rakenteita.

Balance shampoo

Balance shampoo puhdistaa hiuksesi kiiltäviksi ja tasapainottaa hiuspohjaasi. Shampoon sisältämä Genencare OSMS BA -yhdiste lukitsee kosteuden hiuksiisi ylläpitäen luonnollista kosteustasapainoa. Piroctone Olamine suojaa hiuspohjaasi kuivalta hilseeltä ja kutinalta sekä rauhoittavat hiuspohjaasi. Kauraproteiini ja Xylitoli vahvistavat ja suojaavat hiustesi rakennetta, latistamatta hiuksiasi.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Sodium Benzoate, PEG-4 Rapeseed Amide, Glycerin, Methoxy PEG/PPG-7/3 Aminopropyl Dimethicone, Betaine, Sodium Chloride, Oat Beta Glucan, Citric Acid, Malic Acid, Guarhydroxypropyltrimonium Chloride, Piroctone Olamine, Xylitol, Parfum

Balance Conditioner

Balance hoitoaine hoitaa hiuksiasi ja hiuspohjaasi, latistamatta hiuksia. Balance hoitoaineen sisältämä Genencare OSMS BA -yhdiste lukitsee
kosteuden hiuksiisi ylläpitäen luonnollista kosteustasapainoa. Hoitoaine vähentää sähköisyyttä. Piroctone Olamine suojaa hiuspohjaasi kuivalta
hilseeltä ja kutinalta sekä rauhoittavat hiuspohjaasi. Kauraproteiini ja Xylitoli vahvistavat ja suojaavat hiustesi rakennetta.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Phenyl Trimethicone, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyquaternium -44, Piroctone Olamin, Citric Acid, Malic Acid, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Xylitol, Betaine, Oat Beta Glucan, Parfum

Kauraproteiini ja xylitoli

Hellävarainen ja hiuspohjaa rauhoittava kauraproteiini on aminohappoketjusta koostuva orgaaninen yhdiste, jota käytetään yhdessä Xylitolin eli koivusokerin kanssa sen kosteuttavien ominaisuuksien vuoksi. Yhdiste tarttuu hiuksen huokoisiin osiin lisäten myös kiiltoa.

Genencare OSMS BA

Genencare OSMS BA –yhdisteen osmolyytit lukitsevat kosteuden välittömästi hiukseen ja ihoon. Osmolyytit ylläpitävät solujen välistä kosteustasapainoa vetämällä kosteutta itseensä ja sulkien sen soluihin.

Piroctone olamine

Piroctone olamine on hilseeltä suojaava aktiivinen ainesosa, joka rauhoittaa ärtynyttä päänahkaa ja vähentää hilseilyä ja kutinaa sekä estää kuivamista ja uuden hilseen muodostumista.

Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride

Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride on kationinen polymeeri, joka lisää hiusten pehmeyttä. Se myös lisää tuotteen hoitavuutta sekä antaa ylellisen kermaisen koostumuksen ja runsaan vaahdon.

COLOR

Color tuotteet on tarkoitettu käsitellyille hiuksille tuomaan kiiltoa ja korjaamaan hiuksen vaurioituneita rakenteita. Tuotteiden sisältämät ainesosat suojaavat käsiteltyjä hiuksia ja lisäävät värin kestoa hiuksissa sekä palauttavat hiuksen oman elinvoimaisuuden. Color tuotteet siloittavat hiukset ja antavat niille tarvittavaa kosteustasapainoa.

Color shampoo

Color Shampoo antaa hiuksillesi kiiltoa ja puhdistaa käsitellyt hiuksesi hellävaraisesti, kuitenkaan latistamatta niitä. Shampoon sisältämä Genencare OSMS BA -yhdiste lukitsee kosteuden hiuksiisi ylläpitäen luonnollista kosteustasapainoa. Shampoon sisältämä kasvipohjaiset keramidit vahvistavat hiustesi rakennetta ja suojaavat väripigmenttejä ulkoisilta rasituksilta.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Sodium Benzoate, PEG-4 Rapeseed Amide, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Oryza Sativa Bran Oil Extract, Betaine, Amodimethicone/ Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer, Trideceth-5, Guarhydroxypropyltrimonium chloride, Sodium Chloride, Citric Acid, Malic Acid, Parfum

Color Conditioner

Color hoitoaine säilyttää hiustesi värin elinvoimaisena ja hoitaa hiuksia. Color hoitoaineen sisältämä Genencare OSMS BA -yhdiste lukitsee kosteuden hiuksiisi ylläpitäen luonnollista kosteustasapainoa, joka helpottaa hiustesi käsiteltävyyttä. Hoitoaineen sisältämät kasvispohjaiset keramidit vahvistavat hiustesi rakennetta ja suojaavat väripigmenttejä ulkoisilta rasituksilta.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer, Glyceryl Stearate SE, Cetrimonium Chloride, Propylene Glycol, Behentrimonium Chloride, Stearamidopropyl Dimethylamine, Betaine, Citric Acid, Malic Acid, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Oryza Sativa Bran Oil Extract, Trideceth-5, Parfum

Polydimetyllisiloksaani

Polydimetyllisiloksaani suojaa hiussuomuja hakeutumalla suomujen reunoille, sulkien ja silottaen hiusten pintarakenteita. Hiukset näyttävät kiiltäviltä, sileiltä ja terveiltä. Aine suojaa hiuksia myös lämpökäsittelyiden aikana, pidentää hiusvärinvärin kestoa ja ehkäisee haalistumista.

Genencare OSMS BA

Genencare OSMS BA –yhdisteen osmolyytit lukitsevat kosteuden välittömästi hiukseen ja ihoon. Osmolyytit ylläpitävät solujen välistä kosteustasapainoa vetämällä kosteutta itseensä ja sulkien sen soluihin.

Keramidit

Tuotteet sisältävät kasviperäisiä keramidejä, josta on kehitetty öljyliukoinen uute. Keramidit ovat pitkäketjuisia rasvoja. Ne täydentävät hiusten ja ihon rasvakerrosta, jonka tehtävänä on vähentää kosteuden haihtumista ja ehkäistä kuivumista sekä pidentävät hiusvärin kestoa.

Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride

Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride on kationinen polymeeri, joka saa lisää hiusten pehmeyttä. Se myös lisää tuotteen hoitavuutta sekä antaa ylellisen kermaisen koostumuksen ja runsaan vaahdon.

HOITOTUOTTEET

Care Spray -hoitosuihke

Hoitosuihke kuiville ja käsitellyille hiuksillesi. Helpottaa hiustesi kammattavuutta ja vähentää sähköisyyttä. Hoitosuihkeen sisältämä Genencare OSMS BA -yhdiste lukitsee kosteuden hiuksiisi ylläpitäen luonnollista kosteustasapainoa. Sisältää kasvipohjaisia keramideja jotka vahvistavat hiuksiasi ja suojaavat väripigmenttejä ulkoisilta rasituksilta. Hoitosuihke sisältää UV-suojan.

Aqua, Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer, Trideceth-5, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Betaine, Caprylic/Capric Triglyceride, Oryza Sativa Bran Oil Extract, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Polysorbate 80, Parfum

Hair Repair -latvasuoja

Hair Repair -latvasuoja sulkee vaurioituneiden hiusten latvat ja silottaa kaksihaaraiset. Antaa hiuksillesi upean kiillon ja pehmeyden. Käyttö: Levitä pieni määrä tuotetta latvoihin ja vaurioituneisiin kohtiin. Ei huuhdella

Aqua, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Behenoyl PG-Trimonium Chloride, Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer, Polysorbate 80, Hydroxyethylcellulose, Glycerin, Benzyl Alcohol, Trideceth-5, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Lactic Acid